Presenteras av Nyheter24 i samarbete med

Alla inlägg av

Skrivet av:

Dela på sociala medier

Tillbaka till alla bidrag

Forsberg Forsberg gör han det igen?

Emil Forsberg en vänstermittfältare som har jobbat in sig i blå gula startelvan. Han har gjort det förr kan han göra det igen?
 
 
Jo det jag syftar på är han fick sitt första genombrott i Malmö FFs Champions league spel. Han kom in i den rollen som Malmö precis behövde den kreativa spelaren som kunde göra det som ingen annan kunde. Efter att Emil presterade väl i Malmös champions league resa fick han ett erbjudande ifrån det tyska laget Leipzig, Han fick en kraftig bra skjus på karriären och det fortsätte som den kreativa Emil med poäng hit och dit.
 
Efter att han har presterat i Leipzig så fick han den landslag chansen som han tog som en magibock. Emil forsberg är den som sveriges landslag behöver mer av en offensiv yttermittfältare som kan utmana och inte som bara tänker rent deffensivt. Jag eller kanske vi? har upplevt att sverige väljer för många defensiva spelare dvs till och med ytterspringare så ska det väl inte se ut? 
 
Emil forsberg är den blågula spelare som kommer få sitt genombrott under EM genom hans kreativa skickligheter så kan han komma långt som en sådan spelare. Hans offensiva tänk att spela fotboll kommer sticka ut i landslaget och vara udda därför hitta det stora genombrotten i EM. Han är en av få i sverige som har den kreavitet förr att få sitt genombrott i EM.
 
Tittar vi tillbaka på genombrott ute i landslags mästarskap så fick diego maradonna sitt stor genombrott i VM för att han var en sån kreativ spelare.
 
 

Skrivet av:

gofub.nextinfootball.se

Dela på sociala medier

Fler inlägg av gofub

Kommentera